Aanmelding werkgroepen gemeentehuis

Voortgang ontwikkeling gemeentehuis Mariahoeve

De gemeente Gooise Meren vraagt of de wijkraad deskundige en geïnteresseerde burgers wil aanmelden om zitting te nemen in een werkgroep ter beoordeling van de ingediende plannen voor het gemeentehuis. Zoals het er nu naar uitziet, zijn er twee werkgroepen nodig.

  1. Een werkgroep die de plannen (houtskoolschetsen) van de diverse projectontwikkelaars bekijkt en beoordeelt op zowel haalbaarheid als wenselijkheid. Samen met de ambtelijke werkgroep (elke werkgroep heeft een inbreng van 50%) wordt er een voorstel aan het college gedaan.
  2. Na goedkeuring van het college en de raad gaat een tweede werkgroep aan de slag met de verdere details en invulling.

Daarmee komen wij bij u: wilt u deelnemen aan één of beide van deze werkgroepen? Meldt u zich dan aan. Wij willen graag een brede vertegenwoordiging vanuit de wijk. Daarom vragen wij u om uw leeftijd, opleiding en beroep aan te geven, en uw reden om zitting te willen nemen in een werkgroep. Geeft u ook aan of u aan de eerste, de tweede of beide werkgroepen deel wilt nemen.

Een werkgroep gaat uit maximaal 15 personen bestaan. Het is nog niet bekend over hoeveel plannen het gaat en hoeveel werk en tijd er in gaat zitten.

Let op! U mag geen banden hebben met projectleiders, makelaars en/of andere belanghebbenden.

Na 24 november gaat de wijkraad de eerste werkgroep samenstellen. Iedereen die zich voor deze werkgroep heeft aangemeld, krijgt bericht.

 

Aanmeldingsformulier Werkgroepen gemeentehuis

 


Selecteer leeftijd
16-2526-3536-4546-5556-6566-7576 en ouder

Selecteer keuze werkgroep
Werkgroep functieWerkgroep detailAlle 2