Gluren bij de buren 2018

Gluren bij de buren

U bent nieuwsgierig hoe uw buren erbij zitten en u houdt van artistieke optredens. Dan kan het woonkamerfestival ‘Gluren bij de Buren’ best wel iets voor u zijn!

Het woonkamerfestival is namelijk een artistiek evenement bestaande uit een aantal lokale optredens, die gratis bezocht kunnen worden in de gastvrije woonkamers van steden in Nederland. De organisatie, P60 POPPODIUM, wil hiermee de lokale talenten een podium geven, de onderlinge contacten met de buurtbewoners bevorderen en de wijken gezelliger maken. De eerste editie was zeer succesvol en speelden zich af in de verschillende wijken van 16 steden, van Almere tot Zutphen.

Ook in 2018 wordt er met veel enthousiasme weer ‘Gluren bij de Buren’ georganiseerd; ook in Gooise Meren!

De feiten op een rij

  • Gluren bij de buren vindt door heel Gooise Meren plaats op zondag 11 maart 2018 tussen 13.00 uur en 18.00 uur.
  • Per woonkamer treden artiest(en) op die drie keer een half uur spelen.
  • Door de speciale looproutes is het mogelijk om maximaal zeven optredens bij te wonen. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage – sponsoren zijn welkom – geeft de organisatie de nodige mogelijkheden iets goeds te organiseren.

Wat is er voor nodig?

  1. Woonkamers. Van portiekflat tot villa en van rijtjeshuis tot bungalow. De grootte ervan is niet belangrijk. Met de programmering van de acts wordt er rekening mee gehouden, evenals met uw wensen. De organisatie regelt ook gratis koffie, thee en aanmaaklimonade, inclusief bekers, suiker en roerstaafjes, stelt promotiemateriaal ter beschikking en organiseert vooraf een bijeenkomst met de deelnemers.
  2. Artiesten. Liefst lokale talenten. Het hoeven geen professionals te zijn, maar een beetje niveau is wel zo prettig voor de bezoekers. Apparatuur moet de artiest zelf verzorgen In overleg met de huiskamereigenaar. De organisatie regelt normaliter de plaats van het optreden, maar zelf een huiskamer regelen is ook prima, maar meldt het wel aan.

Oproep

Voor meer informatie, en iedereen die zijn woonkamer beschikbaar wil stellen of wil optreden, kan zich nu aanmelden via www.glurenbijdeburen.nl. Doe het wel voor half december 2017.

Het zou toch prachtig zijn als wij ook in Muiden en Muiderberg zo intiem huiselijk van onze lokale talenten kunnen genieten!

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.