Inloopavond project Ankerplaats

Op woensdag 15 november 2017 wordt er een inloopavond georganiseerd voor de bewoners van Mariahoeve. Onderwerp is het nieuwe woningbouwplan dat op de plaats komt van het oude gemeentehuis.

Zoals bekend is Woningbouwcorporatie Gooi en Omstreken uit de selectie naar voren gekomen met het best passende plan. Maar dit plan is nog in het stadium van schetsontwerp. De wijkbewoners hebben een nadrukkelijke rol gespeeld in het selectieproces. Daarom willen de verantwoordelijken graag in gesprek met de wijk om samen met de omwonenden het schetsontwerp naar een definitief plan te brengen, zodat het een zo breed mogelijk draagvlak krijgt. Met andere woorden, waar zoveel mogelijk mensen blij van worden.

Datum/tijd inloopavond: woensdag 15 november van 19.00 – 21.00 uur

Locatie: De Kazerne in Muiden

Er zullen diverse tafels zijn waar u in gesprek kunt met vertegenwoordigers van Gooi en Omstreken, de ontwerpers van Atelier Dutch, de gemeente en de wijkraad. Na deze avond wordt het plan waar nodig en indien mogelijk aan de suggesties en wensen vanuit de wijk aangepast. Daarna volgt er weer een terugkoppeling naar de buurt.

Wij hopen u te spreken op de 15e november!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.