Inloopavond uitgesteld

onderhoud steeg

In september vorig jaar heeft de gemeente een brief gestuurd aan alle wijkbewoners met informatie over de voorbereiding van een integraal onderhoudsplan voor de wijk Mariahoeve. In de brief staat aangegeven omstreeks januari 2018 het Voorlopig Onderhoudsplan aan de bewoners te kunnen presenteren. Gebleken is dat er voor de uitwerking van dit plan meer tijd nodig is. Daarom heeft de gemeente een tussenbericht opgesteld die u een dezer dagen in uw brievenbus aantreft.

Veel informatie, zorgvuldige verwerking

Omdat de gemeente het onderhoudsplan in nauwe samenspraak met bewoners wil opstellen, is er vooraf een enquête gehouden. Daarmee is veel informatie bij wijkbewoners opgehaald. Op basis van de ingekomen reacties worden extra zaken uitgezocht en in sommige gevallen is er ook navraag en persoonlijk contact nodig. Daarom wordt er momenteel nog aan het Voorlopig Onderhoudsplan voor de wijk gewerkt.

Planning

De gemeente verwacht het Voorlopig Onderhoudsplan voor de wijk Mariahoeve nu in het tweede kwartaal dit jaar op een informatieavond te kunnen presenteren. U krijgt dan gelegenheid hierop te reageren.

Vervolgens wordt het Voorlopig Onderhoudsplan daarna aangepast naar een Definitief Onderhoudsplan. Ook dit plan wordt te zijner tijd weer aan u gepresenteerd. Naar verwachting wordt de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden omstreeks eind 2018 opgestart.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.