Onderhoud buitenwegen Muiden en Muiderberg

Onderhoud toegangswegen

De komende weken (week 40 t/m 45) is er door de gemeente asfaltonderhoud gepland aan diverse buitenwegen in Muiden en Muiderberg. Deze week werd gestart met werkzaamheden aan De Goog en de doseerinrichting aan de Naardervaart.

Het betreft voornamelijk frezen en asfalteren, waarvoor de meeste wegen 1 of 2 dagen zijn afgesloten. In een enkel geval (Naarderstraatweg) is een afsluiting gedurende langere periode nodig, omdat de wegconstructie (gedeeltelijk) opnieuw opgebouwd moet worden.

In de bijlage vindt u een overzicht van de locaties en een overzicht van de planning en globale beschrijving van de verkeersmaatregelen.

De gemeente publiceert de afsluitingen de komende tijd op de Gemeentepagina van de lokale huis-aan-huis-kranten en op de website van Gooise Meren. In de omgeving van de Hakkelaarsbrug worden de bewoners ook per brief geïnformeerd.

Let op:

  • Graag extra aandacht voor de bereikbaarheid van Muiderberg: deze wordt óf van de zijde van de A6 (IJsselmeerweg), óf van de zijde van de Googweg gewaarborgd. Op de dagen dat er rond de Hakkelaarsbrug / Googweg gewerkt wordt, rijdt er op bepaalde tijden geen bus door Muiderberg!
  • De werkzaamheden zijn onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden. Er kunnen wijzigingen optreden: houd u daarvoor website van de gemeente in de gaten.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.