Wegwerkzaamheden A1

Rijkswaterstaat organiseert op dinsdagavond 7 maart 2017 een informatiemarkt in de Kazerne over de hinder die dit voorjaar ontstaat door werkzaamheden aan knooppunt Muiderberg en knooppunt Diemen. U bent van harte welkom om langs te komen.

Informatiemarkt 7 maart: Kazerne in Muiden

Op de informatiemarkt op dinsdagavond 7 maart 2017 krijgt u informatie over de hinder die dit voorjaar ontstaat door werkzaamheden aan knooppunt Muiderberg en knooppunt Diemen. Ook informeert Rijkswaterstaat u over de inrichting van het toekomstige natuurgebied (de Waterlandtak) op de plek van de oude A1 die nu wordt afgebroken. U kunt vragen stellen over de geluidwerende maatregelen die genomen worden ter hoogte van de spoorbrug bij knooppunt Muiderberg. Er zijn verschillende deskundigen van Rijkswaterstaat, de aannemerscombinatie SAAone en de gemeente Gooise Meren om uw vragen aan te stellen. Er is geen plenair programma.

Datum en locatie

De informatiemarkt vindt plaats op dinsdag 7 maart van 19.00 tot 21.00 uur in de Kazerne van Muiden, Kazernestraat 10, 1398 AN in Muiden.

Zie hier het oorspronkelijke bericht van Rijkswaterstaat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.